Dienstverlening

Voor kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen en stichtingen kunnen wij uw complete boekhouding verzorgen, dus inclusief het samenstellen van jaarstukken en voor zover van toepassing het verzorgen van uw belastingaangiftes. Indien u zelf uw administratie wilt voeren kunnen wij u ondersteunen.

Wij proberen periodiek ook altijd feeling te houden met onze klanten, pas als wij weten wat u doet, kennis hebben van uw onderneming, kennis hebben ook van eventuele knelpunten, dan pas kunnen wij u adviseren.

Wat moet u verstaan onder adviseren? Misschien wilt u grote investeringen doen? Misschien moet de rechtsvorm van uw bedrijf aangepast? Misschien vallen de resultaten tegen en waar ligt dat dan aan? Als wij iets dergelijks constateren dan wijzen we u daarop en proberen we samen met u oplossingen te zoeken.

Wij zien onszelf als de coach van een sportploeg, we hebben aandacht voor de grote lijnen met tegelijkertijd oog voor detail.

Loonadministraties

Onze filosofie: schoenmaker blijf bij je leest, dit is een specialisme, er zijn genoeg collega’s die dit aanbieden, er zijn er weinig die echt alles van deze materie afweten, de een valt onder deze cao, de ander onder die regeling.
Wij werken samen met een gespecialiseerd bureau, voor 10 euro per loonstrook krijgt u de expert die u nodig heeft.

Subsidies

Voor bepaalde branches is het mogelijk om subsidies binnen te halen, wij hebben contacten met specialisten (no cure, no pay basis).

Juridisch advies

U komt met een juridische vraag of wij constateren zelf dat nader advies misschien wel eens heel verstandig zou zijn, wij zullen u vervolgens adviseren dat advies in te winnen, dat kan via een eigen verzekering, dat kan ook rechtstreeks met de dienstverlener.