Prijzen

Onze filosofie: wij bieden niet alles aan en  hebben geen dure specialisten in huis.  Vooralsnog hoeft u daar dus niet voor te betalen. Mochten er toch specialisten nodig zijn, dan hebben wij hebben wel die specifieke kennis in ons netwerk (zie onder dienstverlening) .

Wij berekenen u een uurtarief van € 35. Voor een gemiddelde administratie, inclusief rapportering en belastingaangiftes zullen ca. 30 werkuren nodig zijn, op jaarbasis is dat iets meer dan € 1.000. Beoefenaars van vrije beroepen (bijvoorbeeld schoonheidsspecialistes) zonder personeel zijn meestal veel voordeliger uit. Er zijn natuurlijk ook uitschieters naar boven, de administratie van een B.V. zal meestal duurder zijn omdat daar andere eisen aan gesteld worden. Als u op de juiste manier uw gegevens aanlevert dan kunnen wij efficiënt en dus goedkoop werken.

Wij factureren u in overleg een vast bedrag per periode, € 100 in de maand voelt heel anders aan dan ineens een nota van € 1.200. Bovendien verlenen wij u hiervoor een korting.