Uw adviseur

Over mijzelf

Ik ben goed met cijfertjes, maar ik kan ook goed met mensen omgaan. Ik kijk verder dan de meeste van mijn collega’s, ik zie kansen voor mijn klanten die anderen en vaak de klant zelf niet zien.  Ik heb de opleiding, ervaring, ben creatief, klantvriendelijk ook, stressbestendig en gezegend met een gezonde portie humor. Tot slot, niet onbelangrijk… ik ken mijn grenzen. Ik richt me op het midden- en kleinbedrijf en hou me verre van agrarische ondernemingen, je kunt niet alles weten en van bepaalde zaken moet je afblijven.

Opleiding en ervaring

Ik HBO economie gestudeerd en daarnaast tal van computeropleidingen. Ooit begonnen als assistent-accountant, vervolgens diverse financiële en leidingevende functies in verschillende bedrijven. De laatste 5 jaar ben ik weer werkzaam geweest in het accountantswereldje, met name om kennis op het gebied van belastingen weer op peil te brengen. Nu ben ik klaar voor mijn laatste kunststuk: mijn brede kennis en ervaring voor u aanwenden.

Privé

Ik heb een Vlaamse vriendin en drie volwassen kinderen. Ik ben een Bourgondiër en ga er graag even  tussenuit, meestal weekendjes. In het afgelopen jaar o.a. naar Bilbao, Boedapest, Lille en Amsterdam geweest. Ik bezoek af en toe een museum of een concert. Verder ben ik sportief achter de televisie, regelmatig ook creatief bezig en zit teveel achter mijn computer

Hans van den Oever